EN DRÖM FÖR PYSSELÄLSKAREN

Finns hos Panduro för 99:-

DENISE LOPEZ WEBSHOP

 

(Lånad bild från Denise Lopez Webshop)

 

Idag blev det ett varmt återseende med en kvinna jag inte träffat på mycket länge. Det var med glädje jag besökte henne idag med ett ytterst brådskande ärende: SHOPPING! Denise har nämligen kommit på den smarta idén att förse oss med lite vackert att klä oss i, vi som inte kan besöka det vackra Mexico de närmsta dagarna. (För det är därifrån denna underbara tunika/blus kommer ifrån.)

Jag sitter här i min svarta och har ännu bilderna kvar av de vackra färgerna som de fanns i på näthinnan. Ångrar verkligen att jag inte köpte den röda och den vita och den cerisa..ghaaa!!! Den sitter SÅÅÅ snyggt på och passar platt mage som putande hehe..mina sviter efter gravidmagen döljs effektivt :) Tur som är vet jag att Denise tänkt ta in fler exemplar av denna ganska omgående då de säljs slut så snabbt. Helt enkelt UNDERBAR!! Vill du oxå ha en kan du klicka HÄR eller på bilden ovan för att komma till Webshoppen direkt. Skynda ;)





CANVAS-BUS


FINGERFOCUS IPHONE


Tänkte tipsa om en app som jag tror kan bli min nya favvo. När man inte fotar med systemkamera jämt eller känner för att sitta i Photoshop och redigera seriöst kan man använda denna superenkla app för att få fram en cool effekt. Genom att låta bakgrunden vara diffus/suddig framträder ju objektet så mycler mer och det blir lite mer stämning i amatör(iphone)bilden tycker jag :) Man kan ju använda den på olika sätt. Sudda en del i förgrunden och låt en detalj i bakgrunden synas mer tex :) Fingerfocus heter den och finns på Appstore.

KARTELL BOURGIE

 


Har blivit lite kär i Kartells lampor och speciellt Bourgie (ovan.