Work in progress (Skiss) 2...ej klar.


A3 (OBS! INTE KLAR ÄNNU)


Work in progress (Akryl).2 ..but..who's that girl?


F6


Work in progress (Skiss)


A3


Work in progress (Akryl)


F6


De första penseldragen

De första penseldragen på min allra första Marilyntavla är nu gjorda och de har tom hunnit torka för länge sedan. Det vita är målat i stora drag och nu ska det svarta på men jag tvekar. Ska jag verkligen göra den svartvi/grå eller ska jag göra den i en annan harmoni? Hon känns så ledsen när jag kollar på bilden att tanken om en "genomskinlig" tavla have crossed my mind och då i tonerna vitt, grått, silver och rosa.

Har ju en idé om en "bling-bling" Marilyn men är det hon? Tror inte det. Denna verkar bli så sorgsen. Undrar varför? Bilderna jag kollade på för att få till hennes ansikte var sexiga och glada men min blir deppig..Hm, jag kanske inte är så pigg själv idag efter allt som hänt idag och den lilla sömnen jag fick inatt (och igår natt och...)..

Work in progress som en del säger, vi får se hur det går. Har iallafall en känsla av att det blir fler av just denna sorgsna Marilyn i olika stilar och andra mer galna. Kul är det iallafall men vissa uppenbara verkstölder gör att man också funderar på vad som är värt att lägga upp på bloggen. Hur skyddar man sina verk? Finns det nåt STIM för tavlor? Det skulle det finnas tycker jag. En bild tagen vid tillfället, jpeg på en CD och sedan posta till sig själv...why not?

Vet ni om det finns nåt?

Skissen nästan klar


A4 (nästan klar nu...)


Min son igen ;-)




A4
(OBS! EJ KLAR ÄN)


Skiss.5






A5


HEADER

Har just fixat en blogg till syrran som ska lägga ut sina smycken och fotade även några av hennes alster samt den bild som blev hennes header till bloggen. Fotade här hemma i köket och fixade praktiskt taget bara storleken och en stråle i Photoshop CS3.


                                                          Vill ni se hur den blev?

                                                           Besök bloggen HÄR!


KladdSkiss.4


A5


KladdSkiss.3


A5


KladdSkiss.2


A5


KladdSkiss.1


A5


Illustrator.2


PHOTOSHOP (Illustrator).2


SKISS.4


A matter of time..
Time is difference..
Equal presence..
The truth beneath..
A4


VILL DU HA EN "EGEN" HEADER?

Du kanske inte riktigt får till en header som du vill. Kanske känns den OK men inte 100% där och du undrar hur du kan gå steget längre? Jag kanske kan göra ett försök? I mån av tid och det underlag du kan ge (högupplösta bilder osv) finner jag det rätt kreativt att leka i Photoshop och DU kanske blir glad på köpet hihi...

Men då finns en liten hållhake; ska jag göra nåt för dig kan du ge dig på att du lär få göra nåt lätt i gengäld... ;-) Som att följa bloggen med Bloglovin tex. Det är bara ett klick bort och knappen hittar du i sidokolumnen till höger på skärmen :-)

Hör av dig ;-)

SKISS.3


A4


SKISS.2



A4


PHOTOSHOP (f.d.AKVARELL).1


LEKER MIG FRAM

Har tagit en av mina bilder jag ritat och fört in denna i Photoshop (CS3). Håller just nu på med att skapa en "popart-aktig" bild av densamma ;-) Lite trixigt men inte så överdrivet eftersom man leker med sådana otroliga instrument med datorn. Inte direkt penna och sudd...

Lovar att publicera den så fort den är klar. Det kom lite korrigeringar på Reklamjobben som gick före...(helt fel logga som skulle bytas ut i sista sekunden tex...och lite adresser som skulle läggas till, helt apropå...osv hehe...)

Nåväl, snart får ni se den.
Det är ändå bara ett test ;-)

Under tiden leker jag med HTML...som jag inte kan...

HUR TAR MAN BETALT?

...har nu fått förfrågan om 3 beställningar på tavlor/teckningar men jag har ett stort frågetecken! VAD TAR MAN BETALT? Jag har ju aldrig sålt alster förut och då är det rätt knivigt att göra en analys över vad det är värt. Givetvis handlar det först och främst om materialåtgång (canvas, färg o.s.v) men sedan ska det väl in arbetstimmar på det :-) Ju mer arbete, desto mer kostar det, eller? Who knows? Kanske någon därute i cyberspace vet?

Har Googlat lite så jag vet väl ungefär och "kompispriser" är ju en självklarhet men det vore kul och nyttigt att veta lite mer om den ekonomiska biten. En del säljer ju på Tradera och då kan man ju välja utropspris men om man har jobbat på något länge, känns 1SEK i startsumma rätt så konstigt. Visst kan man lägga ut fastpris eller en högre startavgift men då har man inte lika stor chans till försäljning, säger de.

Hur som; har inte för avsikt att göra detta till en buiss, utan tycker det är skoj och avslappnande att rita och måla. Om det sedan dyker upp lite uppdrag till tex födelsedagspresenter, doppresenter, examenspresenter, julklappar o.s.v. ja, då är det väl inte fy skam, så länge men anser att man har lusten och tiden :-)

Vad pillar jag med just nu då? Jo, jag konverterar en av mina handritade teckningar till Popartliknande bilder i Photoshop :-) Faktiskt rätt skoj :-) Ni får se resultatet senare idag!


HELLO KITTY


...en tavla i akryl till bonusdottern :-)


AKVARELL.2


A4