ALLT!

En bild som jag tog på Fjärilshuset i somras fick mig att drömma mig tillbaka till varmare dagar..tänk att det ska behöva gå nästan ett helt år innan solen visar sig från sin finaste sida..tråkigt. Nåväl. Tiden som följer blir utmärkt att använda för att kreativiteten ska blomstra utan stora kval för att man måste ta vara på solen :D Mycket på G nu och jag känner att det trots vissa gupp ändå är på väg åt rätt håll...sen är det ju så: med en enda liten blick på mina små pojkar så vet jag att jag redan har ALLT!

 

GODNATT ;)


DANSBAND

En del tycker dansbandsgeneren är så långt ifrån cred man kan komma och skulle aldrig ta i det med tång ens en gång men jag har inga onödiga hangups när det gäller musik. Möjligen avstår jag allt vad graolande innebär (eller hur det nu stavas) för att det låter bara en massa oljud :D Annars är jag inte så kräsen :) Det är faktiskt lite kul. Har alltid ett leende i munjipan när jag har en dansbandsslask på iTunes och befiner mig i seriöst writingmode..hehe :D
"Den stora kärleken" på Callinaz kommande album har jag skrivit texten till och den finns HÄR att förhandsboka. Mer dansband kommer att dyka upp så småningom :D Inte mitt huvudsakliga område när allt kommer omkring men det är roligt med variation :D Nästa projekt är en ren utmaning. På en helt annan nivå och en stil jag lämnade bakom mig för flertalet år sedan men som nu blir aktuell igen..får se vad jag kan göra, lite läskigt måste jag säga :)

BAKERIX


 

LCHFbröd på Bakerix (mjöl) som finns på LCHFbutiken.se..