BILJETT

Gör ju som bekant lite reklamuppdrag och det är alltid extra kul med artister som ska gigga :D
Detta är en biljett :D

♥ STRÄNGAR ♥

 

 

 


LADY LUCK RELEASE 30 JULI

Har nu fått albumet i min hand :)
Känns alltid bra med en fysisk platta man kan känna på. Då är det ju på riktigt hehe..

Nån som läser på lilla rosa labeln?

MIN FÖRSTA SINGEL I JAPAN

 

Denna japanska artist heter Yuka Masaki och hennes nya singel Lady Luck är skriven av mig (Irini Michas), Marcus Persson, Mattias Elovsson och Robbin Söderlund :) Min första singel i Japan!! Tjohoo! Release 20 juli 2011 men en liten smygrelease har annonserats i en länk med lite peep från musikvideon hon spelat in till låten :D Nu håller jag bara tummar för att det går vägen med placeringar på lite roliga (PR)ställen för denna låt :)

 

Båda bilderna går att klicka på för att nå videon till "Lady Luck" så kika in där om ni är nyfikna :)

 


Fokus

Dags att börja fokusera. Efter sommaren måste flera beslut vara satt i rullning och en realitet istället för planer. Inte så svårt egentligen så denna vecka som följer ska jag lämna in ansökningar, boka tider mm Dags nu for real..

Livet rullar på. Upp och ner i olika perioder som för alla levande varelser på denna planet. Man har inte rätt att klaga när man jämför sin situation med de som har det dåligt på riktigt men ibland är ju faktiskt livet inte bara ett leende på mina läppar. Speciellt inte när det känslomässiga blir påverkat och humöret sviktar som jag annars är rätt bra på att hålla intakt...eller iallafall ganska opåverkat. Dust it off som man brukar säga..

Gotta stay positive. Så enkelt är det bara. Fokus på allt det vackra mitt liv innehåller och att jag belönats med 2 änglar är ju bara det ett under. Det största som finns. Inget kommer någonsin slå det. Aldrig. Min dröm är fulländad på flera sätt och alla egotankar har ersatts med önskemål för mina söner. Naturligt antar jag :) Många tycker jag ska bli lite mer ego men det går inte bara. Antar att jag inte är stöpt så och att agera mot det vore ju fel eftersom jag verkligen inte vill?

Ska jag behöva ändra på min inställning för att det sticker i ögonen på andra? Jag försöker inte vara perfekt. Jag anstränger mig inte överhuvudtaget men det är bara ett faktum: barnen går först. Punkt. De som känner mig och tar mig för den jag är; ja de vet bara och försöker inte förändra något. Acceptans är ett väldigt bra tecken på riktig vänskap, för er som missat det..


Nu låter det som jag är nere eller irriterad men det är jag inte. Är väl kanske inte så vanligt att jag skriver något utelämnande på bloggen så en del kanske hajar till men det är inte alls nån depp. Tröttheten börjar ta ut sin rätt kanske.. och jag har en del saker jag bara måste ta tag i innan tiden rullar iväg och eftersom jag gör saker när barnen sover i princip, så blir det inte mkt tid över för sånt som egentid eller sömn.

Egentid är för mig något som innebär: tvätt, städning, jobb, musik, mera jobb, planering, läkarbesök och kanske nån stund framför datorn eller nåt annat liknande. Skulle på riktigt behöva iallafall ett halvt dygn längre. 12 timmar till vore perfekt med lite mer sömn på det vore ju som en dröm. Verkligen..men det blir bättre. Snart sover mini bättre och då rättar det till sig automatiskt..

Lovar att försöka blogga mer om allt dessa dagar som följer..imorgon påbörjas pappan/sambos semester och det ska hinnas med mer saker än vanligt eftersom det är ledighet nu. Vi har planer att göra sommaren minnesvärd för de små utan att det innefattar en längre resa. Det är numera sommarlov från dagis och bonustjejen kommer till oss imorgon eftermiddag till lillebror/storebor Alexanders enorma glädje :) Han fullkomligt tokälskar henne så det är ju inte sällan man önskar att saker och ting var som förr..

Nåväl..framtiden är lång..