Long time ago

kan man säga att det varsedan jag bloggade sist och jag har ju en hel del att skriva men det får komma lite i taget.. Först och främst ska jag säga att jag sitter på en datareserv då min riktiga har havererat i grafikkortet. Ja int ehela datorn men chipet måste beställas från Hongkong...Say no more.. Ibland e "märkesdatorer" rena rama skräpet på det sättet.

Nåväl..livet går vidare. Många ups and downs men på rätt väg och rätt fokus kan man säga om läget. Finns lite saker att plocka ner från bollhavet ovanför och göra realitet av men det mesta är klart inför vissa mål. Musiken står dock åt sidan just nu, på ett sätt. Har inte haft tid sen datan kraschade men e snart på G igen..

Annars är Alexander OK igen efter vaccinationen och han börjar bli ett riktigt bustroll med en stor dos humor som han utövar så fort han kan. Det är så kul att skratta så man får ont i magen när han skämtar med en-hur ska det då bli när han kan prata mer haha :-)

Har lite bilder från idag och andra roliga saker som jag lovar uppdatera er med så fort jag kan..

Kramar!!!

Pyssel och städnoja

Det sägs att man blir pysslig när man e gravid. "Pyttsan" har jag tyckt tidigare men nu verkar det som allt kommer "på en och samma gång". Här ska tokstädas, målas, lusläsas manualer för tekniker som decoupage, krackelering och avgjutningar.. OMG! Jag ser hjärtan överallt och en massa krusidull som inte alls är min stil men som nu blivit "sååå fint"... Visste jag inte bättre skulle jag trott på tjej i magen men jag VET efter 3D att det är en grabb till ;-)

Hur som har jag kikat mig trött på Panduro och jag har hoppat över den sömn jag kan få när Alexander sover, för att städa eller lära mig mer om dekoration och inredning. När jag kommer ut på andra sidan denna graviditet kommer jag slita mitt hår tror jag. För nu är det inget som går säkert här hemma när man kan dekorera glas och sånt oxå... Måste kväva monstret!!!

                                          

Ja, trötter e jag och inte har jag mått 100 heller även om det går i vågor och ändå är långt ifrån förra katastrof-graviditeten med alla symptom på listan.. Dock är det tillräckligt med de försämringar på leder, rygg, halsbränna osv som medföljer; nog för att jag ska känna mig slutkörd.. Men det går över ;-)

Nu ska jag sova...för guess what...jag är tillråga på allt även uppe sent ikväll...SMART!


Snart

kommer jag uppdatera er alla på bloggen. Mkt har hänt, en del skriver jag här; annat behåller jag utanför cyberspace för att det inte hör hemma någon annanstans än privat... Än så länge.

Har en hel del att skriva och en del att tacka!

Snart!

Tvättmaskinen

går än :-/ Efter 2,5 timme?
Något som är fel då?
Eller så e den bara gammal haha

Lite tråk ska man väl avsluta denna soliga dag med.

 

För jösses vilken sol det har varit!! Jag blev faktiskt lite rädd att jag bränt mig ett tag. Besökte toan vid parken och såg ut som en kräfta i fejset och på bröstet...men var nog bara mer varm än bränd, för nu syns ingenting. Blev ändå lite orolig trots solskydd 50 på mig och plutt så jag bestämde mig för att ta skydd. Dock har jag fått melasma i pannan, dvs pigmentfläckar pga av hormoner+graviditet men jag orkar fan inte bry mig.
Hellre lite färg och fläcktyfus ett tag..

Denna park ska besökas snart igen. Just nu gör vi inget annat på dagarna än att vara utomhus och busa i sanden, gungorna och de stora gräsängarna som finns i omnejderna. Fiken är mysiga. Det ena är privatägt, där har de sjukt goda sallader och allt görs, skärs upp när man beställt. Det andra står Solna Stad för med ett mkt mindre utbud fika. Dit tar man gladeligen med sig nåt och så kan man köpa glass, kaffe eller dricka när det är öppet. Det senaste har en plaskis i anslutning och ett generöst antal bänkar för alla besökare. Mys!


Nu ska jag trycka i mig en Päronsplitt och nana kudde inom kort.
Imorgon fyller jag år och ska dessutom ha premiär på fredagar
ute på Saxo :-)

Kram på er!