ALLT ÄR INTE GULD..

...som glimmar...kanske kan vara platinum oxå om man har tur?
Innan det är 100% bekräftat låter jag mig hoppas på att bilderna inte är galet retuscherade haha :)





:)

VIDEO TILL "ASE ME"



En video är inspelad till låten ASE ME som jag, Dimitris Stassos och Nekarios Tyrakis skrivit tillsammans. (coprodd O.Görres). Alltid skoj när man får en video till sin låt och gärna på en så poppis artist som denna dam är i Grekland :) Mer info HÄR.

MUSIK I GREKLAND



I Grekland finns ett program som jag antar är en tävling (har inte fördjupat mig i det) vid namn "Just the 2 of us" där artister framträder med låtar i duettform. Här framför Eleni Foureira låten "ASE ME" som jag skrivit ihop med Dimitris Stassos, Nektarios Tyrakis och Oscar Görres på coprodd.

Har skrivit lite om Eleni tidigare då vi fick med 2 låtar på hennes debutalbum. Läs mer HÄR.

MF 2011

Lite smått och gott om nu undrar vad som händer kring Melodifestivalen 2011 och min inblandning i denna :) Har bokat hotell och så men ännu inte klar över om jag ska våga trotsa vädergudar och diskbråck för att ta mig till Göteborg. Jag vill men vet inte om jag vågar satsa på att allt går "enligt planen precis", om OSO skulle säga. Det blir nog "mer eller mindre" misstänker jag..


Men lite att läsa om bidraget och framför allt om fantastiska Sanna Nielsen, hittar ni HÄR!
(eller klicka på bilden ovan som jag lånat från SVT)



MUSIKNYHETER

 

FACE84´s nya singel "OM DU" är skriven av mig, Dimitris Stassos och Calle Kindbom. I klippet nedan (OBS! ca 11.14..) kan du lyssna på låten när de framför denna i Norsk TV. Det var faktiskt första gången jag själv hörde den färdiga versionen på denna låt. Ganska lustigt haha :)

Nu får vi hålla tummarna för succé och gärna en placering på Svensktoppen, det vore ju skoj!
Ellerhur? :)

KLICKA HÄR (för att höra låten)!!!!


Tankar runt talet 2011

Har inte blivit några inlägg på ett tag men så har jag inte haft någon lust att skriva direkt :/ Vintern rasar på och vi har promenerat några steg in i 2011 som säkerligen kommer vara lika innehållsrikt som de senaste åren.
Julian blir större, Alexander börjar på förskola om några dagar och jag har lite nya planer..igen.


BARNEN.
Förskolan blir ett kapitel i sig. Trivs han blir ingen gladare än jag eftersom jag vet att han kan få så roligt där. Det är ju faktiskt bara därför förskola kommer utnyttjas. Han kommer inte gå mer än ett par få timmar om dagen även om vi har platsen bokad 30t/vecka.. Jag är ju hemma med Julian och känner egentligen inte att det behövs för min del men Alexander vill nog busa i en annan takt än vad mamma kanske orkar 24/7 :D Missförstå mig inte! Det är såååå kul att busa med honom, alla vilda jakter och kurragömmalekar är helt underbara men han vill nog gärna busa med jämngamla oxå ;) Alfabetets alla bokstäver kan han sedan han var 1,5 och han räknar spontant till 12 sen låtsas han 13,14...osv haha :D Han härmar hela tiden nu och försöker sig på långa ord som "stadshus" och "ljusstake". Låter inte rent men nära. Så gulligt!

Julians utveckling känns snabb. Undermedvetet känns det som han ligger väldigt långt före sin ålder och BVC lär hitta nya saker i slutet på månaden, för nu går det undan. Kan nästan svära på att han i en månads tid försökt säga "hej". Det kommer nämligen klockrena "hej" titt som tätt och jag kan inte bara avfärda det som en tillfällighet längre haha :) Han kämpar som en galning för att komma upp sittandes och är orörlig i positionen som är absolut jobbigast hur länge som helst. Envis som en liten åsna. Hihi.. Han kan sitta och titta på sina händer länge. Vrider dem fram och tillbaka. Försöker ta sina fossingar och lyckas bara till hälften. Tar ut nappen och lyckas sätta tillbaka den ibland. Träna träna träna haha..

TRÄNA.
Det är ett måste så fort jag kan. (läs även om jag inte kan..) Har med 99% risk ett diskbråck längst ner i ryggen. Symptomen är glasklara och även om jag inte längre skriker rakt ut när jag ska gå upp eller gråter av smärta när jag ska gå några steg, är det ännu inte en rolig historia. Ibland är jag lite mer rörlig än vanligt, ibland har jag inte något val än att bära trots att jag inte ska..och ibland är det olidligt. Phu. Ska till läkare på måndag eftermiddag och diskutera ev sjukskrivning. Problemet är att jag ammar och avser att göra så ett tag till (Julian är bara 4 månader) och vad jag har förstått får man inte göra magnetröntgen om man ammar-så det är bara att vänta ut det. Nämnde jag att man heller inte får ta smärtstillande när man ammar...? Nu skulle det ju vara snyggt om reumatismen dessutom triggar igång lite inflammation i lederna som vanligt. Tjohoo. Men vem har tid att bry sig? Hur som. Jag ska ner 20kg. NU. Hur ont det än gör.

KLÄDER
Btw någon som vet var man kan sälja kläder? Har ju hela källaren FULL av jeans och diverse toppar, skjortor mm som jag inte tror att jag ska ha mer. Vi pratar kläder som knappt är använda..långt ifrån slitna. Borde ju kunna sälja för en 50lapp styck någonstans..säg inte Tradera PHU. Det är så mycket att jag inte vill skänka bort allt. Måste ju fasiken ha nya kläder att ta på mig :) Så det blir återvinning i så fall :-)

VÄNNER
Hoppas att jag har tid när de har tid. Att jag har ork när de har ork att ses. Timing verkar vara omöjligt numera och livet rullar på. Tiden går fort. Snart kommer man märka skillnader i utseende på varandra från gång till gång.
Men vissa finns ju alltid i ens hjärta oavsett vad. Även om det ändå ibland kan kännas ledsamt med saknad så får man kanske nöja sig med att man säkert passerar i deras tankar ibland oxå.

KARRIÄR
Först blir det ju Melodifestival med Sanna Nielsen och låten "I'm in love" i Göteborg. Hoppas att den går till final i Stockholm!!! Ska börja skriva mer nu när Alexander är på förskolan. Öppna Logic och underhålla de nya kontakter jag skapat den senaste tiden. Även jobba med några nya upcoming som inte gjort sig några namn ännu. För mig finns inga sådana dumma krav nämligen. Har man talang så har man. Punkt.

JOBB/STUDIER
Håller på att spika vårterminen nu. Lite detaljer kvar men snart har jag en bild på hur det kommer se ut. Återkommer med mina val snart!