FLYTTDAG

Idag söndag går det stora lasset ner. Inatt sover vi i den nya lägenheten och garanterat tungt, då jag bara fått 1,5 timmes sömn. Bra timing va? Alexander var gnällig hela natten och själv hade jag dessutom svårt att somna :-(

Well well, here we go..

Internet ska funka ikväll men who knows..

Hörs..

Vill ha

lite saker till nya lägenheten. Grejer som det är dags att byta ut anyhow. Inga lyxutlägg alltså.. Men det lär dröja ett tag till tyvärr. Får skaffa fler uppdrag och bättre bättre betalt.

Detta behöver jag:

1. Nytt köksbord +stolar (ca 4000 SEK)
2. 2st nya sängar (ca ???)
3. 3 byråer för förvaring (ca 2100SEK)

Det blir ju en hel del som sedan ska adderas med en syskonvagn a ca 6500 SEK innan sommaren är över och en till barnsäng till nya bebben som anländer början av september. Gissa om jag hoppas på en son till? :-) YUP I do. SJÄLVKLART; friskt barn och så vidare MEN jag har ett lass av kläder i killstyle. Vilka jag ÄNDÅ kommer använda om det blir en tjej..Snålt? Näe, ekonomiskt.

Så hojta till om ni känner någon som behöver lite reklamjobb eller sångjobb :-) Eller för de som undrar vad jag önskar mig i födelsedagspresent (läs syrran och mamma haha); presentkort på IKEA funkar nu. Detta gäller likväl om jag har en liten infllyttningsfest...iiiinga prydnadssaker och sån´t please!

Ska börja dema låtar igen så fort jag har fått pejl på F-skatten och alla andra detaljer
omkring mina nya val i livet.. Lite lättare att fakturera sina jobb än att ta lön, har jag märkt.

Ses snart..?

Vad jag vill

och vad jag behöver är helt olika saker ibland men oftast samma sak. Allt jag vill OCH behöver EGENTLIGEN är ett lyckligt hem med friska familjemedlemmar, mat på bordet och helst lite sol på himmlen. Inget annat kan göra mig mer fullkomlig än kärleken i min sons vackra ögon och känslan av att det finns ett harmoniskt lugn i hans blick. En bekräftelse på att han mår bra. Att han är fylld med mysiga, busiga känslor.

DET kära vänner gör mig nöjd, glad och lycklig. Hur mycket pengar jag än skulle ha, prylar osv skulle inte betyda ett skit ifall olyckan var och tassade i vår boning-så BORT BORT BORT ska den hållas med positiva tankar och ödmjukhet inför varje dag vi får på den ljusa sidan av livet.

Det är fredag och dags att sova men dessa tankar ville jag förmedla när en stor del av Sverige söker lyckan ute på krogen och stänger av sina barriärer till förnuftets dal med alkohol i för stora mängder.. Hellre en varm famn i en stor mysig soffa, än en kväll ute i kylan bland människor som egentligen inte är sig själva eller vet vad de vill i livet..

Tycker synd om dem som söker utan att förstå att svaren finns inuti. Att det egentligen inte är så svårt att veta om man vet var man ska börja leta. Ja, inuti. Börja med dig själv innan du dömer andra, innan du söker andra, innan du ens tittar ut från dina ögonfransar..

Sov så gott..

Det händer grejer

nu. Kikade ut ur isoleringen och vandrade på grusiga gångvägar med smältande isplättar i ett ganska behagligt väder ner mot den framtida lägenheten. Både jag och Alexander njöt av stunden ute och om vädret fortsätter så här har vi en härlig vår att se fram emot. Regn rör mig inte i ryggen. Det är snömodd som dödat mina möjligheter att njuta av vintern ute :-( Lederna exploderade efter första promenaden i modden..say no more.

Väl framme vid den nya adressen tog vi hissen upp och innanför vår framtida, nya dörr fanns en överraskning! De var helt klara med målning och tapetsering!!! Nu återstår alltså slipning av parketten och nya golv i alla andra rum samt hall sen är det dags! Imorgon glasas balkongen in också..så den ska vi ta itu med i helgen tänkte vi.

Det betyder att det nu ska packas ner sådant vi inte behöver i lägenheten och föra över till den nya lite i taget. Detta tills det är dags att bosätta sig med alla stora möbler så som sängar och soffa. Det är det sista som åker i stor truck härifrån och då är det officiellt. Först DÅ kan man säga att vi flyttat. ;-)

Det innebär också att vi får 3 dagar på oss att städa en tom lägenhet, vilket känns superbra. Slippa stressen som man annars får när man flyttar hela lägenheten på en enda dag..

Så jag är en nöjd Ini idag. En väldigt trött sådan eftersom det blev en sen men enormt lyckad kväll igår med otaliga bekanta ansiken på listan..som sammanlagt blev 50 st tillslut..!! Ingen sömn men turen ut i friska luften och de goda nyheterna gjorde susen! Tog även en sväng inne i centrum och fikade ensam med Alexander medans han flörtade med alla tjejer han såg hihihi.. Nu sover han sött.

Själv ska jag ringa ett samtal och sedan crasha i soffan eller i sängen. Får se var det blir..

Hur har din dag varit?

Tips

för er som vill fylla på i garderoben för en billig peng. HM har just nu en kampanj som ger 100:- rabatt på alla deras kavajer eller jackor. Det är ju ett plagg man brukar ha för få av i garderoben om man inte jobbar på kontor..hehe.. Så passa på att fynda av de som finns kvar.


Fan..

hade just skrivit ett TILL inlägg och det bara försvann :-/
Sur start på morgonen va?

MM


...Några "vill ha"

men blir nog såna som man bara glor på ett par ggr och sedan hoppar över. Speciellt när man har annat att tänka på nu med flytt och prylar omkring detta PHU..



...MamaShower

är nog inte ett vanligt uttryck men vad gör man när man som blivande 2-barnsmamma ska upprepa dessa kommersiella traditioner? Kör man en till babyshower och får presenter man redan har multum av eller gör man det till en grej för sig själv?

Hm, svårt att bestämma men det känns som jag ändå bara vill "tvinga" några på en liten träff för att jag saknar vissa människor och gärna hittar på en anledning att ses. (Och då går det självfallet bra att komma utan presenter haha) Så jag kommer kalla det en MamaShower :-)

Det närmaste jag kom lite pyssel av mig själv, var en present jag fick av fina tjejer när jag väntade Alexander. Det var en Mom2Be behandling av magen som blev en fotbehandling istället då jag aldrig kom iväg innan Alexander både hunnit kommit ut och var ett par månader gammal hihi..

Därför tänkte jag att lite trevligt sällskap innan jag blir för tung (dvs ganska snart) skulle vara underbart för att ladda lite låga energidepåer. Kände det ÄNNU mer efter de varma ansikten jag träffade igår under Melodifestivalen :-)

Mersmak! Mer Lady-Talk!

Annars då? Jag är lite illamående ibland (dock miltals från förra) men ännu...PEPPAR PEPPAR inga andra av de tidigare symptomen från förra mardrömmen till graviditet. Ännu går det bra. Tröttheten ja men heeeelt OK. Minns ni vattenfossingarna? Please stay away..

Håll tummarna!


...Fram till September

ska jag jobba på med mina saker. Kanske plugga lite mer om jag orkar. Men först på listan gäller att komma in i lägenheten och göra sig hemmastadd där. Det blir nya omgivningar men så mycket närmare till det mesta och mina knän står inte längre i vägen för fler utflykter :-) (Buss finns ju kanske nån säger. Ja, men inte om man är kraftigt åksjuk och den sträckan man behöver åka ofta är fulla av barnvagnar/handikappshjälpmedel.)

Nu är det snart vår och allt pekar mot en härlig tid om nu inte de symptom jag hade förra gången förmörkar solen på himlen. Hoppas att det blir lättare denna gång. Hoppas hoppas hoppas..

Vill kunna njuta av solen och sommaren.. Andas in den och fylla på mina uttömda reserver på bredden och på höjden. Blunda med ansiktet vänt uppåt och känna värmen dra i mina mungipor tills jag ler bredare än magmåttet..

Håll tummarna..


...Reklamjobb 11






...Update

är det dags för! Blir snart smiskad av vissa för att jag e så seg och bara kommer med kryptiska saker på bloggen emellanåt :-) Hur som har det varit en period med både grov förkylning som sitter i än samt magsjuka i hela familjen och just nu är det jag och min älskade lille plutt som ännu kämpar på med rossliga luftvägar och andra liknande symptom...

Så det har ju inte hänt så mycket. Har varit hemma praktiskt taget hela tiden med några få kortare avstickare till den nya lägenheten och lite besvikelse som jag redigerade om till att vara nöjd. De hade nämligen inte gjort ett jota på en hel vecka men nu denna vecka har de jobbat på. Det innebär att nästa vecka bör alla tapeter vara uppe och dags för golv... Men det e ju tänk att vi ska in med 99% helgen 27/28..så vi får se hur snabbt de jobbar på..

Inga andra nyheter finns egentligen. Jobbar på med mina hemliga prylar och låtarna och ska starta företag inom kort är det ju tänkt. Vägarna dit är inte helt valda ännu men snart, så fort flytten är klar, är det dags att ta det första stegen..Det är både spännande och läskigt men jag stressar inte fram några resultat och jag ska bygga det långsamt med de tjänster jag tänker sälja..Det fär växa fram..

Precis som magen..


...Funderar

på hur vissa människor funkar? En del finns där. Det är ge och ta. Andra kommer och går. En del tar bara det de behöver sen struntar de i en och en del utnyttjar en öppet. Sen finns de sådana som kör något slags "typbästakompisrace" och snackar skit bakom ryggen under många år i tron om att det inte kommit fram till vederbörande. Andra leker bara och bryr sig inte alls men de är verkligen så lätta att läsa att man bara kan garva åt det. Värst e de som bara hör av sig när de behöver hjälp och sedan bara försvinner ut i tomma intet.

Alla ovan är ju exempel på den ohyra man kan träffa på under en livstid och faktiskt flera gånger..

Men det härliga är att "what comes around goes around" och Karma är oundviklig..så fler därute bör se upp ordentligt snart.

Tjingeling!

Sänkt men aktiv

...för inte kunde jag vänta med att plocka ut nycklar till nya lägenheten, åka och inspektera med Björn medans min mamma satt barnvakt (TACK!), hitta lite att felanmäla, planera och drömma...
Det kommer att bli så fint och det blir en lättnad att hamna nedanför backen phu...

Men än sålänge är det lite smuts på linsen eftersom jag är förkyld och nu har sambon dessutom åkt på magsjukan bonusdotterna haft. Så vi får se hur jag klarar mig och hur lilleman fixar det. Själv är jag sååå snorig, hostar som en gnu och känner att jag har bihålor...

Det härleder till nästa mening; dags att lägga sig och vila/sova.
Imorgon väntar nya besked och en hel del avgörs faktiskt...

F.ö. finns det vissa som skulle ha ett rejält kok stryk som borde skämmas nåt så fruktansvärt. Men mer om det sen när saker utvecklas...

Ses..