PEACE OF MIND


Lite lektyr


Gissa vad jag har?

 

YES! Rätt gissat! Alligatorn är i min ägo liksom 2 tillbehör som är såå användbara! Vilken grej! Så snabb och helt galet oumbärlig i köket :) Fixade lite röra till mina egenbakade köttbullar idag och det gick på ett kick istället för att det skulle ta 30 min att göra samma mängd i samma storlek...


 

 

Det blev jättesmarrigt måste jag säga :) Röran blev en gräddig smakupplevelse med gröna oliver och paprika bland annat mums :D

Serverades med skruvpasta men det fanns självklart inte på min tallrik eftersom jag undviker pasta, ris och potatis under en period :)

 


SÅLD PÅ ALLIGATOR

Jag som har knas på mina leder välkomnar denna manick till mitt hushåll så fort jag kan köpa den :) Finns en del grejer att köpa till som bara är sååååå nice när man har bråttom i köket :D Klicka på bilden nedan så kommer ni till en instruktionsfilm som visar vad den kan göra och vilka tillbehör som finns. Tror att fler kommer gilla detta :)


SMFF

Kul att Smff har uppmärksammat min platinaplatta tihi :) Klicka på bilden så kommer ni dit om ni vill :)


REKLAM

Lite reklam för bla Eric Amarillos (Om sanningen ska fram) framträdande på Memento Palace och den kommande realeasefesten för Tshirt Store. Lite sånt här pysslar jag också med ibland och jag ska börja ta lite utbildningar så att man även får fler kunskaper "på papper" även om det är arbetsprover som är det som räknas i slutändan :) Har ni tips på vilka skolor/kurser man ska gå får ni gärna kommentera lite om det. Indesign, Photoshop, Illustrator mm kan man lära sig mycket av på Lynda.com men en distanskurs med betyg vore ju inte helt fel. :)

 


PLATINAUTDELNING PÅ LIONHEART

Har haft en lång men givande dag och nu avrundas denna med ett litet blogginlägg :) Kudden ropar inneifrån sovrummet och jag ska lägga mig alldeles strax..helt slut faktiskt. Gode Gud så trött jag är..men nöjd över vad dagen har inneburit även om den avrundades med irriterande heshet och fruktansvärd nackont..

 

Var på mitt förlag idag och hämtade min platinaskiva för Eleni Foureiras album och låtarna jag har med där. Vilka kan ni läsa om genom att söka i sökmotorn på bloggen ifall ni är nyfikna :) Mitt förlag la ut lite nyheter om detta HÄR och det var roligt att åter få andas in studiodoften och träffa bekanta ansikten..inte igår..igen..


På oven bild syns även förlagschefen Conny och han håller då i det fysiska albumet :D Skäms nästan lite för att det tagit så lång tid att hämta dessa dyrgripar men är man 2barnsmamma så är man :) Dagen bjöd även på inledningen till en spännande cowrite, en dansbandslåt som blivit satt, godkänd inkomstdeklaration, sol på himlen och mina underbara ungar som jag bara äääälskar tokigt mycket :) Nä det visste ni inte redan hehe...

God natt NU!

GRÖNT & SÅNT

Finns knappt plats för mer plantor i mitt hem men en till kanske och då ska den vara lite knasig och inte som "alla andra" vanliga växter. Jag kan verkligen få kärlek till de växter som sticker ut lite från mängden :D Udda kanske men det gör så mycket för det visuella och sånt gillar jag :D Även nedan lite annorlunda krukor är skoj. Hm den första vete 17 om den är smart dock..platsar nog inte i ett fönster iallafall men nedan är lite romantisk så där :) Mys!

 

 

 

 


CHILLI

 

Och här är Chillibordet in action :) Åkte till Barkaby och kollade in det och tror att det är det vi ska ha så en beställning ska göras så fort vi kan åka ut. De har inget varulager på möbler så det tar 1-2 veckor att få hem men det gör ju inte så mycket..

 

Sen fanns det sjuuuukt mycket fint där som vanligt..usch man kan lätt bli ruinerad. Lamporna där var helt underbara tex..och det fanns en massa annat snyggt. Allt detta hann jag ta in genom att snabbt hoppa ur bilen och rusa genom lokalen..sen var det dags för IKEA och köpa extra madrass till J, påslakan mm

 

Man skulle ha ett inredningskonto med ett par nollor på :) :)

 


LIKA SOM BÄR


Detta hittade jag på The Home för 825:- Heter Pisa... Hm inte lika snyggt som de andra i mitt första inlägg..men inte lika dyrt heller..kanske smartare med busiga söner som inte förstår att repor inte uppskattas :D Och leken vill jag aldrig tumma på!!!

Eh...detta hittade jag på Chilli för 990:- och här heter det Trend? Hm...väldigt lika ellerhur?

Längtar tillbaka

 

När regnet trummar mot fönsterräcket och himlen har en urtvättad färg, är det lätt att drömma sig bakåt i tiden till då man satt och blundade med solens strålar i ansiktet. Längtar tillbaka dit och försöker hålla humöret uppe eftersom sommaren ändå ligger framför oss och inte bakom..

 


Inreda vitt

Hade en moment i graviditeten då de mörka inslagen kändes rätt men nu känns de helt fel. När sommaren är här vill hjärtat se ljus överallt, jämt. Vitt, ljusa färger eventuellt...förändring NU tack!! Alternativet är självfallet att ha 2 möbleringar. En stuffar man undan i källaren (inte möjligt just nu...phu...) och en har man uppe beroende på årstid. En superbra idé känns det som. Speciellt när det finns billiga alternativ som valet faller på när man har småbarn. Det är ganska kul att man kan byta kulör på hela inredningen (inte soffa) för ca 2000 :-. Det är ju ändå överkomligt med lite prioriteringar :D

Men sen finns det ju lite dyrare saker som lockar och tyvärr inte finns i IKEAS sortiment dumt nog. Vill verkligen inte ha ett rektangulärt bord igen. Sååå trött på det och jag gillar heller inte att man måste ha fula hörnskydd så ett ovalt är att föredra på flera sätt. Nedan är ett fint exempel från Mio och bordet under kommer från Stalands möbler. Båda ligger på ca 3000 :-/st. Men de är fina, inte sant? :D Sen är jag sååååå sugen på vita fotöljen...men kladdiga barnfingrar...hm...jag vet inte...

Visst kan man drömma sig bort och hitta mycket fint i inredningsvärlden men mycket är ju helt galet dyrt så man får helt enkelt komma på lite med egna medel. En ny stor tavla kan ju vara ett exempel på förnyelse :D Dags att ta fram mina canvas alltså. Jag har 2 jättestora som står omålade och de önskar säkert bli beklädda med lite färg :)

Tål att tänkas på lite iallafall :D Otålig som man är skulle jag kunna åka ut och köpa allt idag om jag kunde och bara swwwooooofffff så var det klart. Ja tack. Igår :D

 

:)

 

 


SMAL FRITÖS?

Reklamen säger typ "laga mat på en matsked olja"...kan det stämma?

 

?


SOMMAR PÅ MINA NAGLAR

:)

MINA FAVVOSAR JUST NU

Har dessa underbart sköna i svart (får ovan i födelsedagspresent hihi) och är i himmelriket när jag har dem haha :) SÅÅÅ sköna och rätt baggystyle på dem så de blir tuffa oxå :)  Risken är att de kommer ramla av i takt med att kilona minskar men då syr jag in dem. Dessa är helt klockrena!!!!! :) Från KappAhl tror det var 399:- SEK de kostade.

 

Och dessa LEVER jag i nu. Enormt sköna och funkar deras reklam så kanske något mer händer av bara farten haha :) De är inte vingliga som en del tror utan bara enormt mjuka och instabilitetsträning är ju A och O för knäna så jag tror att detta är en fullträff. Vi får se :) Ca 1100 :- Men det är 10% på TeamSporta i Solna C just nu ;)


MY (39th) B-DAY

Närmar sig med stormsteg och jag funderar på vad jag ska hitta på. Det lutar åt att träffa några på en bit mat någonstans. Har tidigare haft fika på dagen någonstans men nu känner jag att dagtid blir familjemys istället. Äta något gott låter enkelt men jag är ju aldrig ute längre så var skulle man styra kosan då???
Vapiano såg trevligt ut tex men en del av mig skriker Kungsgatan 54 eftersom jag inte suttit där sedan jag senast jobbade...och det var typ 2,5 år sedan och en del av mig är ett frågetecken..? Hjälp?

Förslag tack..

TÄVLING OM 40 PAR SKOR

Jag brukar inte vara något för sådant men detta kunde jag ju inte missa hehe...

KLICKA HÄR!