GARDINER


Vad gör man när man inte hittar bruna veckbandskappor någonstans? Jo då hittar man superbilliga på Ellos som man kan sy om. Köper 3 m transparent veckband och syr på gardinerna helt enkelt. För enkelt är det och man behöver inte ens nåla :D

Har inte orkar/hunnit julpynta mer än att det finns 2 stående julstjärnor i fönster, stora nallen har fått tomteluva och en liten garntomtetjej sitter i köksfönstret. Har en plan med mina julkulor i år så de åker upp så fort de är klara eller kanske en och en haha :-)

Fick ett tips om den översta tapeten (HÄR) så det ska undersökas ordentligt. Det kan ju vara så att den inte alls är så fin när jag ser den live..Hoppas dock att jag både hittar den och att den har tonen jag eftersöker..



VILL HA EN FONDTAPET...nu.


Hittar inte denna någonstans :-(


Denna finns inne men hm...är inte helt nöjd..
Har ju fått lite tips och alternativ till fondtapet men det lutar åt något sånt här.
Har testat andra kulörer än brunt men det funkar inte alls med idén vi har :-)

Tips för tapetsering

Detta hittar ni bland annat HÄR.


Ersätter bredspackling och sånt där annat jobbigt :-)

ELENI FOUREIRA

Som ni läst tidigare (HÄR) har jag varit i studion lite och avslutat lite projekt som jag har gemensamt med Dimitris Stassos och Nektarios Tyrakis. I detta fall har dessutom Oscar Görres co-proddat dessa två låtar (med Dimman) som vi har med på denna platta. Återkommer med mer info senare men hon är en rätt het artist på den grekiska stjärnhimmeln och detta är hennes debutplatta :-) Universal Music i Grekland alltså.

Och eftersom YouTube är i farten redan så länkar jag dit så ni får höra lite :-)


ASE ME


STAYROLEXO

BAK



Mandelmassa är en av ingredienserna..


Pärlsocker men även mandelspån..


Nybakta bullar luktar mums..

2 årsdag

Min älskade (lillstora) plutt fyllde 2 år i måndags och jag blev lite stum och tårögd en stund över att tiden gått så fort och en tillbakablick innebär så enorma mängder minnen, framsteg, trötthetssymptom och framför allt kärlek. Hur kunde jag tro att jag visste var livet var innan jag blev mamma? Egentligen? Gud så mycket tid som slösats på skit och onödiga saker... Nu bakar jag haha vem 17 hade trott det? Inte min kusin iallafall som asgarvade när han fick höra det..hehehehe..



En av DUPLO-leksakerna Alexander fick..Polisbilen-check Ambulansen-check och även bussen mm :-)


Musik-xylofon-musik-xylofon...

Mormor, morfar, farfar, farmor, min kusin Stefan och hans dotter Milla, min syster och min guddotter Electra, jag och sambo/pappa samt liten plutt-Julian utgjorde sällskapet denna måndag. Nästa gång blir det kalas "på riktigt" med kompisar från dagis och vänners knottar hoppas jag :-)

Bloggdesign

Håller på att testa lite på en annan sida men det går inte som jag vill. Inlägg försvinner och då menar jag FÖRSVINNER vilket support verkar tro är omöjligt... Har nu skickat dumpar till dem så de kan se det med egna ögon. Tror de inte mig nu får jag väl videofilma hela proceduren...

PR för Memento Palace


Retro


Kan det bli så mycket mer retrokänsla än det här hahaha :-))) Skulle kanske passa en gammal tant som jag som dessutom insett att rullar ÄR en timesaviour! Om man inte sitter still under en gigantisk fön vill säga... Lite tufft nu med såpass långt hår men hellre det än att blåsa det i form, believe me..

Before and after hahaha :-)


Varde ljus?


Fria händer

Äntligen har jag fått lite fria händer :-) Testade att byta stil och det funkade :-) Här nedan lite varianter i tidigare överenskommen "mall" och sist en fristående som kommer att följas av andra lika "unika" :-) Det är ju enormt mycket roligare att pyssla ihop en som inte har direkta riktlinjer förutom text, rubrik och önskade bilder :-)



"ÄRNA"

Det står en "ärna" i köksfönstret redan. MM en julSTJÄRNA men Alexander säger "ärna" så det fick bli rubriken idag. Mysfaktorn ökade direkt med 100% så nu har jag beslutat mig för att förbereda julpyntet och tom sätta upp det en vecka "för tidigt" istället för att som vanligt vara ute i sista sekunden. (Julstjärnan är från Claes Ohlsson och kostade 149:-)


Första julen i denna lägenhet och en helt ny färguppsättning gör att jag måste planera lite. Har tidigare kört på min gamla gröna traditionella plastgran (ja plast...!) som jag haft i min ägo i mååååånga år men nu har jag gjort ett färgbyte. Vi köpte en VIT julgran från Bauhaus (229:-) då prisskillnaden var ganska markant (399:-normalt) och nu väntar den tålmodigt i sin förpackning. 180 cm räcker gott och väl med den placering den kommer att få... ;-) OBS! Hittade ingen bild på 180cm granen så nedan är en gran från Rusta som är 210 cm lång (349:-).


Ett problem uppstod dock. Julgransbelysning i grönt går ju inte att använda. Tyckte heller inte att tanken på silverkabel i granen är en ultimat lösning så jakten på helvit ljusslinga började. LED:ar fanns i silverkabel och andra pråliga färger men jag ville inte ha något som stör färgsättningen i granen så det var bara att fortsätta leta. Gav faktiskt upp ett tag och tänkte köra på den gamla gröna granen men VOILÀ - äntligen hittade jag vad jag sökte.



Nu återstår det "jobbiga". Har ett gäng guld(julgrans-)kulor som jag inte gillar och dessa sak få genomgå en makeover.. Letade efter en speciell färg men hittade det ingenstans så irritationen ledde till initiativet att helt enkelt skapa min vision själv. Hoppas att det funkar det jag tänkt mig, för att pyssla till MÅNGA julgranskulor blir ett terapiarbete sällan skådat :-) Men om allt går vägen så har jag en personlig julgran i slutet på tunneln ;-)

Grundarbetet kommer att vara det tråkigaste men pillret kan jag ta lite då och då, så det känns inte lika bökigt. För att ge er en hint kommer kulorna att spraymålas i önskad kulör och därefter dekoreras så "Hej Panduro"-säger jag med siktet ställt på glitter och annat..

Ny bloggdesign på G kanske?


Sedan sist

har jag varit ute och sjungit och fått blommor och välkomstpresenter som gjorde mig rörd som 17!!! Träffat några av mina vänner och känt på hur det är att sätta på smink-masken igen (phu...).



Titta bara så fina blommor!!! Jag som varit helt anti förut har sedan min födelsedag blivit KÄR i blommor men jag sörjer att de har så kort livslängd. Så planterade blommor som tex orkidé är still a favorite ;-)


Man blir ju nästan tårögd!! Maude är en sååå fin tjej och får mig alltid att känna mig uppskattad och välkommen när vi ses! Himla snygg frisyr har hon skaffat nu oxå! :-)))

Hihi någon som missat att jag börjat baka? Neeeheee hehe...nu ska det bli cupcakes..för att jag blev informerad om att det kladdiga ovanpå är detsamma som på morotskaka ;-))) Men hm...kan man frysa in cupcakes????

;

En äppelkaka som jag har styrt ihop :-)


Vad mer? Jo många blöjor blir det när man har 2 barn och sömnlösa nätter som blir ÄNNU fler när båda blir sjuka dessutom. Själv har jag klarat mig ännu (peppar peppar) men liiiite snorig känner jag mig. Fast mer som om jag har allergi typ.

Besökte studion härom dagen och gjorde klart lite grejer men andra saker hopar sig och jag måste hitta ett sätt att hinna med allt jag vill och bör hinna göra. Ibland känns det som de ynka 24 timmarna på dygnet är ett hån mot 2-barnsmammor som inte gett upp karriären helt ännu..

Alexander har fått plats på förskola from januari så nu händer det grejer...huga...men jag är glad att han ska få kompisar och göra en massa bus medans jag pluggar och besöker studios.. Ja för jag har ju ändå Julian som är pytte så jag kan ju inte bara vara hemma och "vila" då..

Hörs sen :-)

JULSTÄMNING


Du kan köpa skivan HÄR (el klicka på bilden)
MYYYYS!!!!!