...bubbla?

Tänkte blogga men som vanligt när det faller på numera så har blogg.se nån slags driftstörning och denna gång kände jag att det fick bli ett inlägg ändå som jag kopierar och klistrar in. I vanliga fall brukar jag tappa lusten och hitta på annat.. Hoppas dessa störningar har att göra med en eventuell app till IPhone som det snackats om... Hur som. Vad gör det om 10 år?

Har mycket att tänka på nu och ingen tid känns det som. Varför finns det aldrig någon tid? Den är ju där men man måste hela tiden prioritera bort olika viktiga saker för andra mer viktiga och i slutändan är det ändå något viktigt man inte hinner med. Det har man sedan ångest för och planering pågår för fullt i huvudet om hur man ska hinna allt...som man ändå inte hinner. B L Ä.

Ska börja schemalägga mina dagar tror jag. Ja, i den utsträckningen det går att göra med småttingar. +- en timme hit och dit pga utdragen nattning osv är ju oundvikligt men ett försök måste jag göra. Det är inte hållbart längre eftersom jag adderar nya saker till listan hela tiden och det numera känns som det bara är fredagar. Veckorna har krympt och känns som en dag långa. Sjuk känsla..

Jag vill göra så mycket och måste hinna så mycket jag kan. Planering gällande företaget, jobb, musikjobb, körkort, studier, semester (typ 2030),dagis, sjukhusbesök, träning.. m.m gör att jag inte har tid att tänka riktigt. Ingen lugn stund att fundera.. men det är lika bra just nu..

Mina barn är mitt allt. Det är för dem jag ska orka och fokusera på framtiden och det ska bli som jag planerar. Mer eller mindre som OZO brukar säga. Inget av ovan låter jag påverka min tid med barnen och eftersom jag är mammaledig (med modifikation) är tiden efter nattning den tid som finns för "allt annat". Vad fan är egentid? I min värld är det då man gör "allt annat"..förklara hur man annars ska hinna med det man måste? Och säg inte att jag ska prioritera bort tiden med barnen för det händer inte..!

Samtidigt.. detta är inget klagomål.
Alls.
Bara ett konstaterande.
Välkommen in i min värld..


4:A

Det blev en 4:e placering i Melodifestivalen totalt och en 3:a som betyg från Europa. Jätteglad och nöjd med detta resultat så tätt inpå de 2 favoriterna :D Nedan Sannas framträdande på finalen samt en akustisk version av I'm In Love. Fick dessutom de fysiska skivorna i brevlådan idag ;)) och platinumet från Grekland väntar på Lionheart...och dessutom vår Japanrelease bekräftad i dagarna jihooo!!! :D