Hiss

är såååå skoj tycker min lillplutt. "Hissss" säger han eller ja som idag; gormade han i Solna Centrum när det sjönk in att man kan se hissarna utifrån oxå-inte bara åka i dem :-) Självklart åkte vi hiss ända längst upp 2 ggr under besöket också, så min lille MiniMR blev nog rätt nöjd hihi..

Träffade Patricia och Sanna på Martin´s Café och med dem var sönerna Oliver resp. Lex. Det är galet att se hur stor han är nu Oliver. Det är ju som om det var igår han busade på Nautilus golv och då var han sååå mkt mindre tyckte jag hihi.. Lex på 7 månader gosade massor med Patricia och jessus vilka stora ögon den lille skrutten har! Så söt! Skulle ha träffat Vera idag oxå men hon var mosad av sin träning! (Kör hårt tjejen! Du får piska mig till en sjysst 40-åskropp sen..(..Vaddå 40..vem jag??..OMG!!)

Under fikat fick Alexander en present som Oliver (och Patricia) velat ge honom ett tag men tiden/timingen har inte funnits och det är denna charmiga lille snubbe nedan: Wayne!

Tror faktiskt att den inte kunde ha kommit vid ett bättre tillfälle eftersom Alexander verkligen uppskattar sånt ÄNNU mer nu. Han har alltid varit kärleksfull och pussat alla nallar och så men nu är han lite mer selektiv med sina älsklingar :-)

Wayne får snart en kompis oxå som ska åka hela vägen från U.K och Disney Store. Beställd och klar men inte levererad ännu...tar sån tid :-( Men den som väntar på något gott väntar ju alltid för länge, ellerhur? Ja nedan är det enda han ens reagerar på när det visas TV en stund. Låt mig presentera;

Handy Manny rules just nu! Så han kommer nog bli förvånad när han öppnar det paketet en dag. Och glad hoppas jag såklart! Det finns lite mer saker jag blev sugen på men jag tycker det blir rätt dyrt med 13 pund i leveranskostnad så det får bli om det ska beställas mer på samma ställe. Dvs. Disney Store. Titta på de här tex:



         

De vore ju sååå skoj :-) Men jag vill inte förhasta mig. Who knows? Han kanske inte alls diggar Manny nu när Wayne bor här hemma haha så jag ska nog vänta med dessa ett tag tror jag. Om någon annan söker dessa finns boxen HÄR och den andra..hm..vet jag ej...Den såg jag bara när jag googlade så googla på hihi!

Annars har det varit lite rutinsaker: betala räkningar, tvätta kläder, planera för förskola eller ej med tillhörande googling om vad som rekommenderas/och olika pedagogikmetoder och mina tankar kring det, funderingar på starta-eget-biten och datum det senast bör kickas igång, när upp-packning av alla prylar ska hinnas med i helgen m.m. Det är rätt tajt med att hinna allt man planerar. Speciellt som det ibland sker förändringar man inte direkt välkomnar och som påverkar, trots att det inte borde, om det sköttes korrekt och ansvarsfullt.. Men karma kommer fördela detta rättvist, u bet.

Solen sken länge idag iallafall och det hoppas jag fortsätter..för nu börjar min årstid snart och trots att jag blir tyngre och pollen bråkar, är det ändå myyycket skönare att leva i värme och grönska! Älska sommaren!!!

Okej

dag idag. Tokmycket mys med skrutten och funderingar på för och nackdelar med 15 timmars dagis (per vecka när det passar dagiset...) och detsamma gällande att hoppa över dagiset ett tag till och fokusera på Ö.FK istället och tid med moster/mormor/kusin och vänners barn... Hm..vet vad det lutar åt..

Skrivit klart en ny poptext igen och jag blev faktiskt nöjd med språket som blev lite freaky och kaxigt på ett udda sätt. Ibland sitter det bara, hela attityden. Då kan man undra vad det är för känslor som kanaliseras då jag inte på långa vägar känt så på ett tag haha.. Så galet skoj att kunna sätta låtar som är så olika. Allt från dansbandstjoande och ironi till ja.. ;-)

Vad mer? Glott i centrum en sväng och det blev lite gott till lilleman såklart. En ursöt och tuff keps (som inte fanns på bild grr) och ett par nya jeans. Det är det värt när man har 25% rabatt då och då på olika ställen och kan slå till på sådant man gillar hihi. REA är kul men oftast urplockat så dessa små rabattstunder är riktigt värdefulla.


Till mig själv blev det ett par nya mammatights (som jag bor i) för 99:- då jag slitit ut de par jag har, verkligen. Kan inte ta ut svängarna alls just nu men då är det tur när presentkort inte handlats upp på en gång haha.. Sedan jul har de funnits och så får man ju lite bonuscheckar från HM ibland-inte helt fel. ;-)

Är så nöjd med mina svarta Converse jag fick i tidig födelsedagspresent by the way. De känns inte alls lika stora längre. Hade kanske vant mig vid lite smalare skor haha :-) Så länge jag inte får vattenfossingar igen är jag nöjd. Vill inte spendera mer tid än nödvändigt i foppatofflor efter att ha varit tvingad deras närvaro under flertalet månader pga vattenansamling. Stay away!

OMG...klockan e mkt.
Bye bye..


...Alive (& kicking..)

kan man väl sammanfatta den senaste tiden? Det går framåt och mycket planeras och mycket förändras och annat funderas över medans en del totalt förkastas. Precis som vanligt med andra ord? Ja, kanske.
Tiden går och helt plötsligt är jag i 21+5, (och det har sparkat läääänge) kom igen...snart är även denna skrutt i magen ute och då finns inte längre någon anledning att inte träna stenhårt.. Ja, ni minns mitt 40-års löfte va? :-)

Igår var jag och familjen på dop ute i Haninge då min bästaste Ninas son Tim döptes. Det var sjukt skoj att träffa familjen och anhöriga som jag inte sett på så länge och som Peter sa; "vi kan väl sammanfatta det med att vi ses för sällan". Kunde inte sagt det bättre själv. Det måste bli ändring nu. Skulle varit så mkt lättare om jag ägt ett körkort, så det får bli ett mål innan 40 oxå. MÅSTE ha ett. Speciellt som jag är så åksjuk att jag mår illa så fort jag liver på en buss eller tåg och proppa i sig åksjuketabletter hjälper ju fint när man bara somnar av dem :-(
Anyway, vi sa att vi absolut skulle ses idag. Gissa om vi lyckades hålla det?

Idag kom min kära sambo hem med en tidig födelsedagspresent :-) Ett par svarta Converse All Star, jiiihooo! Blev jätteglad och så nöjd trots att jag upptäckte att storleken jag själv provat ut tidigare var liiiite för stor hahaha Men det e bara att fixa i en sula. För byta till mindre gör jag inte när jag e gravid. Vet sedan tidigare att det kan hända konstiga saker med kroppen haha.. (huga faktiskt!) Vi kikade runt lite i centrum och träffade även mormor och moster en sväng.

Har lekt med sonen hela dagen (efter min härliga sovmorgon som jag förunnades av min kära sambo) och hans favoritlek just nu är att sopa. "opa bopa" och det ska det göras överallt. Bakom stolar under bord...u name it. Eller så är det "buuuh" som gäller; titta på bussar genom fönstret. Om man inte ska bli jagad såklart och pussad på hakan :-) Ääääälskar honom ofantligt. Inget annat är ens i närheten.

Fick lite beiga nyheter tidigare idag men jag hoppas på att det löser sig snart.. Annars är det rätt mycket som vanligt och jag funderar mkt på hur jag ska ordna med den sociala biten. Måste hitta ett sätt. Saken är den att det beror mycket på sonens rutiner och även min åksjuka. Jag kan inte åka långt, helst inte alls nu när jag dessutom mår halvkrasst pga graviditeten ibland. Att göra något innan 12-13 (eller supertidigt) är egentligen omöjligt då Alexander sover på dagen och inte kan slappna av på ett fik tex. Men på något sätt sak det väl gå att trixa med planering och tider så man kan träffa folk igen. Känner ingen som varit så isolerad som jag. :-/ Och gå ut på kvällarna orkar jag bara inte... Då sitter jag ju oftast med text och sånt oxå.

Men nu ska jag inte skriva längre. Det är dags att vila lite och fundera på lite frågor som ska besvaras imorgon på mötet kl.11. Det är det första riktiga steget mot ett nytt sätt att arbeta med vissa frågor-vi får se var det leder.

C ya!

Ultraljud

var det imorse och det gick bra. Allt såg bra ut så det känns ju skönt. Sedan tog vi en titt på könet och vad vi och sköterskan kunde se...såg det ut som en liten bulle där nere (pung). De tre strecken som brukar synas vid tjej fanns ej så vi är rätt säkra på en grabb till; och YES! Det var ju precis det jag ville! Tjooohooo!

Nu har jag ju allt utom syskonvagnen och en till säng då, så det blir ju även lite ekonomiskt! :-) Det betyder också; skippa babypresenterna (för de som absolut vill); de finns sedan Alexander. Bättre med presentkort, som sagt.

Jag flyttades fram, vilket innebär att jag är i v.20 med BF 6:e September och då det troligtvis blir snitt får vi se när de väljer datum. Har en känsla av att det blir den sista Augusti nämligen. We'll see.

Annars har hela denna dag handlat om att plocka lite fler lådor och dammtorka litegrann samt tvätt som även ska tas hand om imorgon. Hann inte tvätta nere i tvättstugan idag så det får bli hemma igen. Skönt att ha en i lägenheten!

20.33 är nu klockan och jag känner att jag inte ska fortsätta böka runt just nu. Det får vänta till imorgon istället. Nu ska jag nog för en gångs skull bara ta det lite lugnt. Vila lite kanske men inte sova ännu.

Mina tankar går till en vän som känner att det går emot henne ofta.
Det kommer ändras, garanterat. Tappa INTE hoppet!

REKLAMJOBB 10






Luvis

till Alexander blev det igår :-)
Och en keps i större storlek då den han har, e lite liten nu :-)


Long time ago

hade jag måååånga av dessa i olika färger.
Undrar bara om de inte är lite för varma redan inom kort?




Svarta tycker sambon att jag ska ha och det funkar väl med det mesta I guess..
Röda är coola men då skulle jag hellre köpa Din Sko's billigare alternativ för omväxlings skull.



...Måndag

och flyttlasset har inte minskat de senaste dagarna. Why? Jo, har helt enkelt inte orkat och yrseln har varit lite på och av som den känner för. Järntabletter har inhandlats iallafall.

Vad annars? Ja, jag har mest myst med plutten men även hunnit fixa lite annat här hemma med felanmälan till hjälp och försökt planera litegrann. Lönlöst ibland men man kan ju få försöka :-)

Så.. Det blir nog separat Mama/Baby Shower och inflyttningsfika/lunch då det blir enormt mycket folk som ska bjudas in annars.. Det funkar inte riktigt, om man som jag, vill ha det lugnt och mysigt med TID för alla inbjudna, istället för ett stressigt hafsande fram och tillbaka mellan folk och kaffekokare.

Sedan stundar även födelsedagen och jag har redan fått presentförfrågan så jag skriver väl en lite lista här på sånt jag kanske är sugen på att införskaffa eller sådant jag har användning för i vardagen:

Ansiktsbehandling (på klinik/salong i Solna)
Pedikyr (
här)
Presentkort på slingor hos min frisör (
här)
Presentkort på HM, Gina Tricot, Din Sko, Scorett
Presentkort på Babyland (ja, kan behövas när en syskonbarnvagn ska införskaffas för dryga 7000 SEK..)




Skittråkiga val ja, jag vet men va 17 jag vet ju som vanligt inte...då är det bättre med presentkort så man kan köpa de man vill istället.

Vad mer?
Jo, nu har jag sett Avatar och jag tyckte den var bra. Inte överranskande bra med tanke på hur hypad den varit men vacker visuellt, tänket rätt med "vi är alla energi och därmed ett" och hissnande omgivningar. Den hade garanterat varit bättre på bio tror jag men orkar inte sitta så länge utan avbrott.. Speciellt inte med bebbe i magen och liten blåsa.

Lite reklam har gjorts och det kommer upp senare i veckan tror jag.
Ville bara kika förbi och säga "hej" till mina få läsare :-)


...Väck

i huvudet av huvudvärk och det snurrar rejält. Inga roliga symptom men förhoppningsvis sådana som är tillfälliga. Annars kan det vara järnbrist eller skit.. Well, blev tvungen att köpa en billig mobil idag eftersom Alexander mördade den jag hade-totalt :-(
Inte alls en utgift jag önskade mig i dessa tider men vad gör man?
Älskar honom lika mycket för det så klart..

...Drunknar

i flyttkartonger ännu och tröttheten vägrar släppa men jag ser ljuset på andra sidan nu. Långsamt trevar sig strålarna fram och snart är jag igenom tunneln till vårt nya liv på ny adress.

Det är redan bättre men kommer bli enorm skillnad när man kan sätta sig i soffan och inte tänka på att "det och det" ska packas upp innan "det" osv.

Har lite musikjobb att göra oxå, vilket har gett mig lite ångest. Det har fått stått åt sidan medans flytten lämnas bakom mig. Lite för antiflow just nu om ni läser mig... Har en del verk att klara av a.s.a.p och en cowrite ska bokas in med norsken igen :-) Jag och Dimman ska beta av våra bollar och vi avvaktar nyheter från Grekland.

Funderar allvarligt på att ha en mindre inflyttningsbrunch här hemma inom snar framtid. Några nära vänner på en lugn, mysig träff i den nya lyan. Sedan ska även en babyshower (el mamashower) hinnas med och jag slår troligtvis ihop min med syrrans.

Och sen fyller jag ju år oxå...Jesus..kommer bli ett proffs på att vara social haha..
Jag som är the antisocial i min bekantskapskrets hehe..
Något jag har för avsikt att ändra lite på trots att det kommer en liten igen inom kort.

Detta och mycket mer händer och så är det ju onsdag imorgon :-)

Ses!