...Positive thinking

...är ett val. Så fort tiden tillåter ska jag läsa The Secret jag fått låna av Carola men först examen denna vecka. OCH lägenhetsvisning. OCH tömning av knä...(ni som läst min andra, numera övergivna blogg, vet hur det kan se ut)..OCH en del annat..viktigt.

Well...nu måste jag sova. Upp tidigt igen imorgon och förhoppningsvis en pigg början med möjlighet till en stunds plugg innan examen nr.1 kl.13.05.

Hörs...

...FIXAT

JAG KOM PÅ DET! SJÄLV! HA! Google var inte min vän i detta problem. Helt galet att inte hitta info...det har blivit så mycket info på nätet att sökmotorerna misslyckas med sina söknaingar.. Synd. Nu är det som att leta i ett bibliotek med många liknande titlar men fel innehåll..

Nåväl. Känner mig rätt nöjd med mig själv haha :-) Nu ska jag mysa med med min skrutt tills han ska sova en stund och jag plugga lite under tiden.

C ya!

..Irriterad

..har en Flash mp3player jag skapat som bara vägrar funka :-( Och jag har följt varje punkt, tom använt orginalet i mitt project men nope...något är fel. Nedan felkod dyker upp och jag blir knäpp :-( Det ingår inte i kursen att skapa en egen virituell mp3spelare men jag ville ha en och den funkar så länge den inte appliceras i Dreamweaver, så det är något där som krockar...MEN VAD!!!!???


Error #2044: Ej hanterad ioError:. text=Error #2032: Flödesfel. URL: tracks.xml
at mp3_player_fla::MainTimeline/frame1()

TypeError: Error #1009: Det går inte att få åtkomst till en egenskap eller metod för objektreferensen null.
 at mp3_player_fla::MainTimeline/playTrack()

Ovan errorkod kommer och nu har jag stirrat mig blind på detta och försökt lösa det men snart ger jag upp och går vidare. Arbetet är klart inför sista uppdragsinlämningen på fredag och nya kurser startar på måndag. Samma vecka jag har muntlig examination i Webdesign och Företagsekonomi och dessutom besiktning av lägenheten..
Vi ska ju flytta också..

Irriterande: mitt tangentbord funkar inte 100% på min Vaio :-/
Slitskada I guess..


..Kändisparty

..på Juldagen. Eller ja, en julmiddag på Le Bon Palais  i lugnt tempo, i gott sällskap (Erik & Marie) är en bättre beskrivning. Supergod mat och en nattklubbschef/Dj/artist med järnkoll (Denise Lopez)! Det var rätt kul att obeservera Eriks popularitet bland de redan etablerade ansikten som fanns representerade och hans egna lättsamma och "rena" attityd.

Efter en supergod middag, många hjärtliga skratt och roliga missförstånd,en mäktig efterrätt trots den minimala storleken och intressanta möten; styrde vi kosan mot Hells Kitchen. Dock ett par timmar för tidigt, party lejon som vi e.. NOT.. men planen var att inte hänga ute länge så det fick bli så.

            

Där strosade vi runt i en nästan tom lokal, mötte upp Rebecca Simmonsson som vi satt med under middagen på Le Bon Palais och garvade åt priserna på vissa artiklar på drinkmenyn. Ja, inte åt att de skulle vara löjligt låga utan mer pga av att världen är bra konstig när man köper dricka för 150.000SEK medans andra inte ens har någonstans att bo när snön faller och kylan obarmhärtigt kramar om.

Hur som; jag var hemma innan 02 och helt mördad av trötthet men det fick det vara värt då jag aldrig gör något och det var jul med möjlight till lite mer avlastning av ledig sambo.

Nu ska jag plugga Flash..

 


..Jobbar på

..i oförändrad takt. Har flera gånger undrat om jag inte borde slöa någon stund men jag har ju inte TID! Helt galet att det ska vara så men men..det är självvalt och framförallt; det leder frammåt och mot bättre tider. På flera sätt. Hann med en liten fika med sambon medans mormor passade Alexander för första gången på över 3 veckor. Gammelmormor, jultider osv har gjort att det inte blivit mycket sådant :-)

Jag tror att både Alexander och mormor hade ett kärt återbesök idag medans mamma och pappa drack en latte och även hann med att kika på framtida investeringar. Dvs när ekonomin tillåter efter flytt osv. Ska ju börja jobba mer nu men pluggar inte mindre för det..

Måste göra arbetsprover till ansökan till min "dröm-kurs". Drömmen blir dock lite solkig när jag tänker på att dagiset kommer att börja då. Ja, inte som för de allra flesta som tur e. Jag kommer bara ha honom där på deltid så att det mer blir lite lekplats och mormor kommer också finnas tillhands. Skolan är uppdelad så att det första året enbart är 4 tim i skolan. Det betyder att jag kan pusta ut :-) Sedan kommer arbetsplatsförlagt praktik som jag ska fixa så jag kan ta på deltid på plats och deltid hemifrån..

Well..OM jag kommer in vill säga :-/ Annars ska jag hoppa på tåget att starta eget direkt och då blir det nog ändå som jag vill.. Bestämmer ju mina arbetstider själv..

Ja, det är DÄRFÖR jag aldrig svarar i telefon längre och därför jag ser så trött och sliten ut nu för tiden. För att jag kämpar med alla krafter jag har, för att det ska bli som jag vill. Både för min men mest för Alexanders skull. Hans bästa står ju i centrum. Någon som har missat det?

Nä men GUD...klockan...GODNATT!

..Kan man vara så här trött?

Nästan overkligt trött.. Har jobbat och nu dansar orden framför ögonen på mig medans jag ler åt gamla minnen jag skrattat hjärtligt åt denna kväll.. För 20kg sedan hade jag galet skojigt!! Ler ännu.. :-) Nej.. hehe.. Inte pga av vikten men i sällskap med min bästa vän och alla äventyr vi delade tillsammans! Vilken tid vi hade! Världen var vår! Nu rycker vi på axlarna åt det mesta förutom våra respektive barn, sambos och familj och vi önskar drama långt, långt bort, lugnet innanför ytterdörren och är tacksamma för livet i fått..för..

Livet går snabbt.. Rusa inte förbi halva utan att memorera vissa saker.. Bra som dåliga. Jag har luckor som är stora som avgrunder.. Minnet är selektivt och man prioriterar det man tycker är värt att minnas. Därför finns stora svarta hål där oväsentliga händelser eller sådant som varit svårt eller onödigt, hamnat och ännu mer nu, sedan man blev mamma..

Ja, sedan dess är det inte mycket som kan mäta sig med det och de minnen som gör det; som är av slaget man aldrig glömmer eller vänner som förblir i djupet av ens hjärta, trots distans och vardagens rutiner... Skönt att man känner så här, så att man kan uppskatta varje dag man får..inget är garanterat men jag önskar innerligt att få vara med så länge det går ;-)

Godnatt..

..Pressat schema

...kan man lugnt säga att jag har. Tiden rusar fram och nu kan jag se siluetten av stundande examen i skarpt läge. Det är snart dags och det är med vedmod jag inser att jag ska läsa andra saker snart. Jag som älskat att plugga webdesign.. och gudarna ska veta att det är bara på ytan jag skummat ännu. Jag kommer plugga på egen hand efter detta tills jag med lite tur blir antagen på den utbildning jag drömmer om..

Nåväl..det mycket nu...VÄLDIGT mycket...

Tar några djupa andetag och stressar vidare då..

C ya..