REKLAM

Gör ju lite såna grejer oxå och nu ska jag faktiskt gå en riktig kurs i det så fort allt lagt sig med flyttstök och sånt. Indesign ska präntas in så att mina PSkunskaper kan användas på rätt sätt. Sjukt kul att "leka" med och jag skulle faktiskt kunna tänka mig att jobba med det på deltid då mina kreativa sidor får utlopp även här :) Mm det kommer inkluderas i den stora Planen jag filar på nu för tiden.


TRADERA

När man flyttar uppstår en guldchans att göra sig av med saker man inte behöver vilket oftast är mer än man vill erkänna för sig själv kanske :D Latheten skriker "kasta bort det" när man inser att det tar för lång tid att sälja och det är tid jag inte har på långa vägar. Ekonomiskt försvarbart är det dock inte att bara slänga fullt dugliga saker som någon annan gärna köper, om så till vrakpriser som får magen att vända sig ett par varv haha..
Saken är ju den att om man kastar är det ju NOLL tillbaka på pengarna man en gång gav så det är positivt att inte ha en alltför brant negativ kurva på utgifterna genom åren, eller hur?



Jag har löst ovan dilemma men att engagera en säljare. En vän jag litar på som även hon tjänar en hacka på att som blir sålt. Närmare bestämt 50% på alla sålda varor. Tradera är hennes marknad där mina prylar auktioneras ut och man kan bara hoppas på bra siffror så vi får lite fikapengar hehe.. Resten skänks bort till bättre behövande. En del kastas och återvinns förhoppningsvis någonstans?

SVERIGETOPPLISTAN

Fick en glädjande nyhet här om dagen då jag hörde att CALLINAZ klättrat upp på Sverigetopplistans 8:e plats :) Då blir man pigg en stund mitt i den bedövande tröttheten som slagit sina klor i en! På detta album har jag varit med och skrivit "Den stora kärleken" (tillsammans med Marcus Persson som proddat hela plattan). Dansband, japp, helt enkelt!


 

Någon undrade var man kan lyssna på låtarna och hör och häpna; jag har inte ens hört det färdiga resultatet själv ännu så jag vet inte faktiskt. Väntar på att få en master på låten skickad till mig, tills dess antar jag att det är knappen KÖP som gäller? ;)