FEJK MEN PÅ RIKTIGT

Efter första graviditeten då i princip alla mina ögonfransar trillade av (eller ja det kändes så iaf) och jag precis hunnit få tillbaka dem innan nästa graviditet skulle göra exakt samma sak med mina stackars fransar; då började jag fundera på att förlänga dem på salong. Ni vet, så där frans för frans som många gör för att slippa mascara jämt eller ett hemskt resultat av mascara på några fjuttiga strån...
Då av en händelse berättade min frisör Melissa att det hade kommit en ny produkt på marknaden som gjorde att fransarna växer och det skulle tydligen verkligen fungera sa hon till mina höjda ögonbryn ;) Jaja hm ok tänkte jag och misstänkte att det bara var nåt nytt medel alla "ska ha" sånt som går lite i trend. Men hon hade rätt.

Efter ett par veckor mindes jag hennes lovord kring detta men inte vad produkten hette så jag började googla runt. Insåg ganska snabbt att marknaden var överfull med sk ögonfransserum men efter att ha läst en del insåg jag att det bara var 2 märken man egentligen kunde lita på. Neulash och Revitalash. Av en händelse blev det alternativ 2. REVITALASH. Med stor tveksamhet betalade jag den dyra produkten vars storlek inte direkt avslöjade dess "storhet" och kände mig faktiskt korkad som gått på" detta trots att jag sett före och efter bilder på många bloggar. 3 månader senare känner jag mig inte lika dum längre efter att ha behövt klippt mina ögonfransar..

När man fått önskad längd är det lätt att få kontrollen och hålla det som man vill ha det. Rekommenderar till alla som kanske har tunnare nedre ögonfransrad och även tunna ögonbryn att testa serumet för det funkar verkligen. Alltså PÅ RIKTIGT! :D


ROQUEFORTFYLLD KYCKLING (LCHF)

Se nedan inlägg eller klicka HÄR så kommer ni till receptet på denna himmelskt smarriga rätt. Lyx en vanlig vardag och det blir ju lite så till en början när man inte testat alla nya rätter ännu :) Hur som helst. Det var enkelt att tillaga. Smaken är en upplevelse och går att variera i det oändliga. Blomkål har nu fått en plats på tallriken och det känns fantastiskt att vid (nästan) 40 års ålder få en ny syn på denna skumma grönskak :D


Innan den placerades i ugnen på 200 grader



Och efter...



Till detta serverades blomkålsris med sockerärtor

 




LCHF och LÄSKIGA FAKTA

Ja. Nu är det dags igen. Denna gång har jag inga marginaler om jag ska vara OK i shape när jag fyller 40...inte så långt kvar nu så jag får go all in om det ska funka. (Säger jag och sitter på rumpan och bloggar..) Hur som känner jag att jag redan efter 2 dagar börjar må bättre av att sockret detoxas från min matmisshandlade kropp. Det är så lätt att hamna i gamla dåliga vanor men mest för att det är lätt.

Man kan det, har levt så länge med det att det går snabbt att svira ihop kolhydratrik kost. Nu ska jag lära mig motsatsen. Först LCHF sen GI/LCHF mix när jag är nere på matchvikt. Jag har läst mycket om detta men kommer först och främst gå på min häsla och min känsla i kroppen. Ett besök till läkaren är ändå inplanerat (läs fler läkare) så det kommer att vara under kontroll för de som oroar sig :)
Detta står på menyn ikväll:

Klicka HÄR så kommer ni till själva receptet som  faktiskt går att variera med andra tillbehör. I detta har man  uteslutit ris, potatis och pasta då dessa är riktiga  kolhydratbomber och då enligt LCHF inte hälsosamma för  kroppen.
Oavsett diet eller livsstil tycker jag att alla ska ta en till på  två länkar bara för hälsans skull. Jag tror inte att detta är  humbug. Det finns otroliga marknader (livsmedel,  mediciner...)som skördar  ekonomisk vinning på att vi äter  som vi gör i vårt moderna  samhälle och därför känner jag  att det finns underlag för att ifrågasätta alla. Inte bara de  som kommer med nya dieter utan även de som förespråkar  en allmän livsstil med kostråd till hela världen..

HÄR finns en länk till Matrevolutionen ur vilken du kan läsa första avsnittet gratis. Om inte det triggar nyfikenheten på en annan nivå än bara skönhetsideal så vet jag inte vad som skulle kunna få en att tänka till lite? HÄR (klicka till matfetter och läs om aceton, blekmedel i margarin ...mums?) står hårresande fakta om det bordsmargarin vi uppmanas att äta på våra mackor och ve och fasa sätta på våra barns..undrar vilka konsekvenser detta har medfört genom året..HÄR finns åter en tankeställare kring alla varningar som för mig faktiskt inte låter rimliga längre..jag ville iallafall inte fortsätta med margarinet när jag läste detta för ett år sedan ungefär. USCH!

APOGEE DUETT 2

Innan året skiftade till 2012 införskaffade jag denna lilla pärla då jag både kan ha den på resande fot och i min framtida lilla inspelningsstudio. Jag hade redan APOGEE ONE och den har jag inte bestämt mig för vad jag vill göra med ännu :) Kanske säljer jag den för en billig peng eller så får den finnas kvar som en rese-pryl :D Tanken är ju att jag i framtiden ska åka på lite cowrites utomlands vilket jag inte kunnat då pojkarna ännu är för unga. Har "missat" en del viktiga möten men jag tror bara att de är uppskjutna till tiden är rätt.

APOGEE DUETT 2 är en uppdaterad version av den gamla DUETT som även den har fått bra kritik så oavsett om jag kommer att uppdatera studion ganska snart igen så är det långt ifrån ett onödigt inköp. Kika på filmen om du är teknikintresserad :D Eller läs HÄR.