..Kändisparty

..på Juldagen. Eller ja, en julmiddag på Le Bon Palais  i lugnt tempo, i gott sällskap (Erik & Marie) är en bättre beskrivning. Supergod mat och en nattklubbschef/Dj/artist med järnkoll (Denise Lopez)! Det var rätt kul att obeservera Eriks popularitet bland de redan etablerade ansikten som fanns representerade och hans egna lättsamma och "rena" attityd.

Efter en supergod middag, många hjärtliga skratt och roliga missförstånd,en mäktig efterrätt trots den minimala storleken och intressanta möten; styrde vi kosan mot Hells Kitchen. Dock ett par timmar för tidigt, party lejon som vi e.. NOT.. men planen var att inte hänga ute länge så det fick bli så.

            

Där strosade vi runt i en nästan tom lokal, mötte upp Rebecca Simmonsson som vi satt med under middagen på Le Bon Palais och garvade åt priserna på vissa artiklar på drinkmenyn. Ja, inte åt att de skulle vara löjligt låga utan mer pga av att världen är bra konstig när man köper dricka för 150.000SEK medans andra inte ens har någonstans att bo när snön faller och kylan obarmhärtigt kramar om.

Hur som; jag var hemma innan 02 och helt mördad av trötthet men det fick det vara värt då jag aldrig gör något och det var jul med möjlight till lite mer avlastning av ledig sambo.

Nu ska jag plugga Flash..

 


Kommentarer
Postat av: Daniella Ibis

Älskar Erik!! Han är sååå söt och helt klart bäst i IDOL - värdig vinnare!! :)

2010-01-11 @ 12:44:19
URL: http://www.metrobloggen.se/bellasblogg

KOMMENTERA HÄR:

Namn:
STAMMIS

E-MAIL: (publiceras ej)

URL/BLOGG:

KOMMENTAR:

Trackback