Det händer grejer

nu. Kikade ut ur isoleringen och vandrade på grusiga gångvägar med smältande isplättar i ett ganska behagligt väder ner mot den framtida lägenheten. Både jag och Alexander njöt av stunden ute och om vädret fortsätter så här har vi en härlig vår att se fram emot. Regn rör mig inte i ryggen. Det är snömodd som dödat mina möjligheter att njuta av vintern ute :-( Lederna exploderade efter första promenaden i modden..say no more.

Väl framme vid den nya adressen tog vi hissen upp och innanför vår framtida, nya dörr fanns en överraskning! De var helt klara med målning och tapetsering!!! Nu återstår alltså slipning av parketten och nya golv i alla andra rum samt hall sen är det dags! Imorgon glasas balkongen in också..så den ska vi ta itu med i helgen tänkte vi.

Det betyder att det nu ska packas ner sådant vi inte behöver i lägenheten och föra över till den nya lite i taget. Detta tills det är dags att bosätta sig med alla stora möbler så som sängar och soffa. Det är det sista som åker i stor truck härifrån och då är det officiellt. Först DÅ kan man säga att vi flyttat. ;-)

Det innebär också att vi får 3 dagar på oss att städa en tom lägenhet, vilket känns superbra. Slippa stressen som man annars får när man flyttar hela lägenheten på en enda dag..

Så jag är en nöjd Ini idag. En väldigt trött sådan eftersom det blev en sen men enormt lyckad kväll igår med otaliga bekanta ansiken på listan..som sammanlagt blev 50 st tillslut..!! Ingen sömn men turen ut i friska luften och de goda nyheterna gjorde susen! Tog även en sväng inne i centrum och fikade ensam med Alexander medans han flörtade med alla tjejer han såg hihihi.. Nu sover han sött.

Själv ska jag ringa ett samtal och sedan crasha i soffan eller i sängen. Får se var det blir..

Hur har din dag varit?

Kommentarer
Postat av: ZuperNini

Hoppas ni får det mysigt i nya lägenheten :)

2010-03-18 @ 21:12:19
URL: http://www.zupernini.blogspot.com

KOMMENTERA HÄR:

Namn:
STAMMIS

E-MAIL: (publiceras ej)

URL/BLOGG:

KOMMENTAR:

Trackback