Liten kort update

ska ni få. Men dagarna flyter ihop ganska mycket denna vecka så det kanske inte blir all som hänt hehe.. Eller inte hänt?

Magen är i vecka 23 och det går fort fram. BF 6:e september säger de nu. Vi får väl se. Vi ska på Tittut om lite mer än en vecka och då får vi garanterat svar på kille/tjej men det är nog ganska stor chans på en bror, tror vi.

Dagisplats till Alexander var ansökt om till Augusti men vi har ännu inte fått några svar konstigt nog så vi sköt upp det till Januari 2011 istället. På så sätt får han vara hemma den första tiden (och gå på öppna förskolan varje dag) som hans nya syskon kommer.

Sitter mest och försöker planera sånt man kan planera medans jag har min älskade pluttis som busar runt och vill leka med mamma. Vilket är såååå kul. Och det blir roligare för varje dag som går-han e så galen min lilla kille hihi..

Handy Manny har kommit nu också..det blev en sån överraskning till lunchen att hans ögon blev stora som tefat hihi och han grabbade tag i honom och kramades och pussades massor! Såååå söt! Så glad! Så nöjd! Det kändes bra i mammahjärtat!

Nu ska vi ut i solen, hösr senare!


Kommentarer

KOMMENTERA HÄR:

Namn:
STAMMIS

E-MAIL: (publiceras ej)

URL/BLOGG:

KOMMENTAR:

Trackback